HTML

Isa Schneider: Morfond ír, Morfond olvas...

A könyveimről. A www.isaschneider.hu honlapon megtekinthetőek. OLVASD EL ŐKET, NEM FOGOD MEGBÁNNI. A világról, amelyben élek. A képeimről. Lásd a honlapon. Rólam..., aki legalább is. Az ennivalókról. Mit írtak rólam mások. Mit írok másokról én.

Friss topikok

Linkblog

Budai Gyula elszámoltatási kormány biztost BERENDELTE magához Eleni T.-K kimondhatatlan nevű amerikai nagykövet.

Hogy egyik nagy klasszikusunkkal éljek, megkérdezhetném: ki a fülem ez az Eleni? És azt is megtudakolnám: hibásan tudom-e, hogy az ilyesmi egy ország szuverenitásának megsértése?

Továbbá: el kell-e nekünk viselni egy ilyen nagykövetet a csőd felé rohanó távoli ország küldötteként? Ne feledjük, ez a távoli ország robbantotta ki a legutóbbi gazdasági válságot a bankéraival és ingatlanbizniszeivel. És Önök kérdezősködnek! Nem a diplomáciai kapcsolatok megszakítását kérném számon Kormányunktól, hanem a nagykövetasszony leváltását, menjen haza búr mogyorót termelni, mi pedig olyat kapjunk helyette, aki ilyet nem enged meg magának.

Eleni, ez egy nyílt levét Önhöz egy pár  kérdéssel: ki engedte meg Önnek ezt a disznóságot: Vagy a saját buta kútfejéből cselekedett?  Ön kicsoda Magyarországon? Hogy jön ahhoz, hogy egy magas rangú köz tisztviselőt berendeljen? Mit gondol önmagáról?

Továbbá: kije Önnek Gyurcsány Ferenc ? Hogy annyira védi? Nincs tisztába vele, egy ez a leggyűlöltebb magyar "politikus", akit hátán hord a Föld?

Nem tudja azt, hogy ez az ember tönkretette hatalomvágyból Magyarországot, és óvja őt a megérdemelt eljárástól??

Nézze, én csak egy magyar ember vagyok, de engem pofátlanul vérig sértett az eljárása.  Igen, Budai Gyula "berendelése" miatt. Arra ítélem Önt, hogy szégyellje magát.

És menjen haza a nagy prérire. mi szívesen elfelejtjük Önt.

komment

süti beállítások módosítása