HTML

Isa Schneider: Morfond ír, Morfond olvas...

A könyveimről. A www.isaschneider.hu honlapon megtekinthetőek. OLVASD EL ŐKET, NEM FOGOD MEGBÁNNI. A világról, amelyben élek. A képeimről. Lásd a honlapon. Rólam..., aki legalább is. Az ennivalókról. Mit írtak rólam mások. Mit írok másokról én.

Friss topikok

Linkblog

Egy macskát jelöltek ezelőtt 15 évvel az alaszkai városkában a polgármesteri szék betöltésére.  Az emberek nem voltak megelégedve az amúgy emberi jelöltekkel, ezért állítottak egy merőben új, fiatal, erős és játékos macskát a fontos pozíció betöltésére.A Macska meg is nyerte a választásokat, és folyamatosan betölti a megtisztelő feladatot.  A Macsek neve Stubbs, és sárga hím polgármesterről van szó. Ime a hír eredetiben:

Egy macska a polgármestere egy alaszkai kisvárosnak

Az alaszkai Talkeetna kisvárosának immáron 15 éve egy macska, név szerint Stubbs a polgármestere. Stubbs mára az egyik leghosszabb ideig szolgáló polgármester Amerikában, írja a brit Metro újság. A helyiek úgy gondolták 15 évvel ezelőtt, hogy a polgármesterségért induló jelöltek nem felelnek meg az elvárásoknak, így a macska születése után azért kampányoltak, hogy a kandúr nyerje el a megtisztelő pozíciót. Stubbs egy igazi celeb Talkeetnaban, 1000 ismerőse van a Facebookon, ami több mint a város 900 fős lakossága, és a világ minden tájáról kap rajongói leveleket. A turizmust is fellendítette a településen. Gazdája boltjában naponta 30-40 ember is megfordul csak azért, hogy a macskát láthassa.

stubbs

komment

süti beállítások módosítása