HTML

Isa Schneider: Morfond ír, Morfond olvas...

A könyveimről. A www.isaschneider.hu honlapon megtekinthetőek. OLVASD EL ŐKET, NEM FOGOD MEGBÁNNI. A világról, amelyben élek. A képeimről. Lásd a honlapon. Rólam..., aki legalább is. Az ennivalókról. Mit írtak rólam mások. Mit írok másokról én.

Friss topikok

Linkblog

 

Isa Schneider: Csókolj meg utoljára

 
Fülszöveg:

A regény – akárcsak a korábbiak – ismét a mitikus, titokzatos, meseszerű Föld utcából indul útjára. Az új regény hősnője jó, törékeny, kedves, megbízható, senki ellen nem vétett soha. Maradhatna így, ha engedné a Sors. De a Végzetet nem lehet kikerülni. Halmozódnak a lelki sérülések, és már csak kevés kell, hogy túlcsorduljon a pohár. Ilyenkor megnyílik a Mélység, eltűnik a meggondolás, belép a történetbe a Kimondhatatlan. Beláthatunk a tudattalanba egy pillanatra, s megértjük: milyen törékeny a személyiség.

Igazán olvasmányos, magával ragadó, lenyűgöző történet.

Isa Schneider minden könyve nagyon tetszik. Pillanatnyilag ez a kedvencem, mert ezt most olvastam. Nem lehet letenni, annyira megkapó, annyira lenyűgöző, annyira magával ragadó. Az én meglátásom szerint nagyon hiteles is. Minden szava hihető.Sajnos ilyen "világban" éltünk. A vége egy kissé meglepő, de annál inkább érdekes.

komment

süti beállítások módosítása